Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
30
g di cipolla dorata in quarti
nebo 30 g di porro a pezzi - 30 g di burro
- 50 g di Vodka
- 800 g di acqua
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo penne
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Spaghetti al vino rosso
30min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Casarecce risottate al limone
30min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 Min
Risotto affumicato
35min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35min