Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
30
g di cipolla dorata in quarti
nebo 30 g di porro a pezzi - 30 g di burro
- 50 g di Vodka
- 800 g di acqua
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo penne
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Linguine al salmone e vodka
20min
Penne integrali risottate con salsiccia e arachidi
35 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min