Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
-
30
g di pinoli
nebo 30 g di mandorle pelate - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di nocciole
10 min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Sugo alla puttanesca
45min