Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di gherigli di noci
- 1 cucchiaio colmo di capperi sotto sale, dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di Gorgonzola dolce
- 40 - 50 g di latte
- 400 g di gnocchi di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 min