Zařízení & příslušenství
Krůtí maso s mangoldem a houbami
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů pražených burských oříšků, nesolených
-
1 stroužek česneku
-
130 gramů cibule napůl
-
10 gramů zázvoru, čerstvého
-
20 gramů řepkového oleje20 gramů arašídového oleje
-
450 gramů krůtího masa na silnější proužky
-
50 gramů hub shiitake, sušených namočených ve 350 gramech vody
-
130 gramů baby špenátu130 gramů mangoldu, bílého
-
30 gramů sójové omáčky
-
20 gramů rybí omáčky
-
½ kostky drůbežího bujónu, domácí½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty domácí
-
1 špetka soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
34.5 g
Kalorie
1094 kJ /
261 kcal
Tuk
11.3 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Farfalle v italských barvách
30min.
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Chřestovo - mrkvové kari
35min.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.