Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů pražených burských oříšků, nesolených
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 10 gramů zázvoru, čerstvého
-
20
gramů arašídového oleje
nebo 20 gramů řepkového oleje - 450 gramů krůtího masa, na silnější proužky
- 50 gramů hub shiitake, sušených, namočených ve 350 gramech vody
-
130
gramů mangoldu, bílého
nebo 130 gramů baby špenátu, čerstvého - 30 gramů sójové omáčky
- 20 gramů rybí omáčky
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty, domácí
nebo ½ kostky drůbežího bujónu - 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sicilské purpetti fúze
1h
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Rychlý jehněčí dansak
45 min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 min
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Jehněčí s cizrnou
1 Std. 5 Min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 min
Jambalaya z quinoy
35 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Mexické krůtí chilli
40 min