Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů pražených burských oříšků, nesolených
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 10 gramů zázvoru, čerstvého
-
20
gramů arašídového oleje
nebo 20 gramů řepkového oleje - 450 gramů krůtího masa, na silnější proužky
- 50 gramů hub shiitake, sušených, namočených ve 350 gramech vody
-
130
gramů mangoldu, bílého
nebo 130 gramů baby špenátu, čerstvého - 30 gramů sójové omáčky
- 20 gramů rybí omáčky
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty, domácí
nebo ½ kostky drůbežího bujónu - 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1h 20min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 min
Rýže tří chutí
40 min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 godz.
Rajčatovo-fazolový salát
30min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Ruský salát z červené řepy
1 godz. 10 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Rychlý jehněčí dansak
45 min