Zařízení & příslušenství
Kari ze špičatého zelí
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek jarní cibulky
-
20 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na tenké plátky
-
2 stroužky česneku
-
1 čerstvá chilli paprička bez semínek
-
30 gramů kokosového oleje
-
1 mrkev na kolečka (7 mm)
-
1 batát na kostky (1 cm)
-
10 gramů thajské žluté kari pasty
-
400 gramů kokosového mléka
-
50 gramů vody
-
1 rovná čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
350 gramů špičatého bílého zelí na proužky
-
1 červená paprika na proužky
-
1 cuketa malá, podélně rozpůlená, nakrájená na plátky (1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
82 mg
Protein
6 g
Kalorie
1485 kJ /
355 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MILUJEME KARI na 8 způsobů
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Karibské kari
45min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Zeleninové kari s rýží
1hod.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Thajské nudle s červeným kari a paprikami
25min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Palak Paneer
45min.
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min.
Indický čočkový dahl
30min.