Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 600 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 170 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di gorgonzola piccante a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Strudel di verdure
2h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min