Strüdel salato di zucca e ricotta

Strüdel salato di zucca e ricotta

3.8 52 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 fette

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 600 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
Impasto
  • 250 g di farina tipo 00
  • 170 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
  • 50 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 100 g di gorgonzola piccante a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 0 mg
Protein 13.9 g
Kalorie 1130 kJ / 270 kcal
Tuk 11.8 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...