Strüdel salato di zucca e ricotta

Strüdel salato di zucca e ricotta

3.8 51 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
8 fette

Suroviny

  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
    600 g
Impasto
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di ricotta fresca , scolata dal siero (vedere consigli)
    170 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di ricotta fresca , scolata dal siero (vedere consigli)
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di gorgonzola piccante a cubetti
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 1130 kJ / 270 kcal
Protein 13.9 g
Sacharidy 28.8 g
Tuk 11.8 g
Nasycený tuk 0 g
Vláknina 0.7 g
Sodík 0 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...