Zařízení & příslušenství
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
488.2 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
919.7 kJ /
219 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min.
Warm Mediterranean couscous salad
30min.
Eggplant cannelloni
1hod. 35min.
Roasted eggplant
1hod. 35min.
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1hod. 35min.
Honey ginger tofu with greens
2hod. 25min.
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min.
Eggplant rotolo
1hod. 40min.
Spring frittata
1hod. 15min.
Asian cucumber salad
10min.
Fennel, asparagus and camembert salad
30min.
Sweet potato and grain salad
1hod. 30min.