
Kompatibilní verze
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt to taste
- ½ tsp ground black pepper to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 219 kcal / 919.7 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 488.2 mg
Alternativní recepty
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Curried cauliflower salad
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4hod. 35min
Mushroom stroganoff
20min
Broccoli burgers with radish salsa
1hod.
Artichoke and bean ragout
1hod. 30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2hod. 30min
Honey ginger tofu with greens
2hod. 25min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1hod. 35min