Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts

Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts

4.5 22 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

Polenta
  • fresh portobello mushrooms
    6
  • water
    240 g
  • full cream milk
    220 g
  • olive oil
    2 tsp
  • dried bay leaves
    2
  • dried thyme
    ½ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • polenta (see Tips)
    100 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • mascarpone cheese
    100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
  • Brussels sprouts cut into halves
    8
  • garlic clove
    1
  • red onion cut into halves
    120 g
  • unsalted butter
    20 g
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • balsamic vinegar
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 488.2 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 919.7 kJ / 219 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...