Kompatibilní verze
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 488.2 mg
Alternativní recepty
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Mushroom stroganoff
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min