Kompatibilní verze
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 488.2 mg
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Asparagus risotto
40min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Yasai miso ramen
35min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Freekeh and broad bean salad
2hod. 30min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min