Kompatibilní verze
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 488.2 mg
Alternativní recepty
Vegan moussaka
1h 50 min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Blue cheese tofu dressing
5min
Mushroom stroganoff
20 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min