
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water plus extra for boiling
- 500 g carrots cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474.5 kcal / 1993 kJ
- Protein
- 19.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 2082.6 mg
Alternativní recepty
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min
Lentil and pumpkin pot pies
1hod. 25min
Lentil moussaka
3hod. 30min
Polenta zucchini slice
2hod. 10min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Mashed pea and corn slice
40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1hod. 25min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Feta, spinach and potato frittata
1hod.