Carrot gnocchi with zucchini cream

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 127 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 15min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
    100 g
  • water plus extra for boiling
    500 g
  • carrots cut into thin rounds (5 mm)
    500 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    600 g
  • egg
    1
  • salt plus extra to season
    2 ½ tsp
  • plain flour
    250 g
  • eschalots
    30 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • ground black pepper
    2 pinch
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    1 sprig

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 474.5 kcal / 1993 kJ
Protein 19.9 g
Tuk 17.3 g
Sacharidy 54.9 g
Vláknina 9.4 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sodík 2082.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...