Carrot gnocchi with zucchini cream

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 131 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
    100 g
  • water plus extra for boiling
    500 g
  • carrots cut into thin rounds (5 mm)
    500 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    600 g
  • egg
    1
  • salt plus extra to season
    2 ½ tsp
  • plain flour
    250 g
  • eschalots
    30 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • ground black pepper
    2 pinch
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    1 sprig

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2082.6 mg
Protein 19.9 g
Kalorie 1993 kJ / 474.5 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 9.4 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 54.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...