Zařízení & příslušenství
Carrot gnocchi with zucchini cream
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2082.6 mg
Protein
19.9 g
Kalorie
1993 kJ /
474.5 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
9.4 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
54.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Zucchini
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Eggplant cannelloni
1hod. 35min.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min.
Pea and garden mint fritters
25min.
Roasted vegetables with horseradish cream
40min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min.
Mushroom ragu with polenta toast
1hod. 40min.
Mashed pea and corn slice
40min.
Eggplant rotolo
1hod. 40min.
Eggplant involtini with risotto
1hod. 55min.
Risotto verde
45min.
Feta, spinach and potato frittata
1hod.
Classic mushroom risotto
30min.