
Zařízení & příslušenství
Carrot gnocchi with zucchini cream
Příprava 30min
Celkový 1hod. 15min
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
474.5 kcal /
1993 kJ
Protein
19.9 g
Tuk
17.3 g
Sacharidy
54.9 g
Vláknina
9.4 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sodík
2082.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on Zucchini
9 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland