Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 2082.6 mg
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2h 15min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Beetroot risotto
35min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Risotto verde
45min