Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 2082.6 mg
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Filo spinach slice
55min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Polenta zucchini slice
2h 10 min