Eggplant, Spinach & Lentil Curry

Eggplant, Spinach & Lentil Curry

4.1 109 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • fresh cilantro leaves
    ½ oz
  • onions quartered
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)
    ½ oz
  • bird's eye chili, fresh halved
    1
  • black mustard seeds
    1 tsp
  • olive oil
    ½ tbsp
  • garam masala
    1 tsp
  • curry powder or to taste
    1 heaping tbsp
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • red lentils
    5 oz
  • eggplant cubed (1 in.)
    12 oz
  • water
    10 oz
  • fresh Roma tomatoes diced (½ in.)
    16 oz
  • coconut milk (approx. 1 can)
    13 ½ oz
  • fresh spinach leaves
    5 oz
  • salt to taste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 44.3 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 1184.8 kJ / 283.2 kcal
Tuk 11.6 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sacharidy 31.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...