Eggplant, Spinach & Lentil Curry
TM6 TM5

Eggplant, Spinach & Lentil Curry

4.1 ( 99 hodnocení )

Suroviny

  • ½ oz fresh cilantro leaves
  • 4 oz onions quartered
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)
  • 1 bird's eye chili, fresh halved
  • 1 tsp black mustard seeds
  • ½ tbsp olive oil
  • 1 tsp garam masala
  • 1 heaping tbsp curry powder or to taste
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tbsp tomato paste
  • 5 oz red lentils
  • 12 oz eggplant cubed (1 in.)
  • 10 oz water
  • 16 oz fresh Roma tomatoes diced (½ in.)
  • 13 ½ oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 5 oz fresh spinach leaves
  • salt to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
283.2 kcal / 1184.8 kJ
Protein
10.6 g
Tuk
11.6 g
Sacharidy
31.3 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sodík
44.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty