Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 3 brins de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 200 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de moutarde à l'ancienne
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3687 kJ / 885 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin marengo
1 Std.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min