Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
nebo 40 g getrocknete Steinpilze, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 TL Salz - 30 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 Min
Steinpilz-Risotto
40min
Grünes Spargelpesto
20 min.
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Trüffelrisotto
45 Min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Thunfischsauce
10min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40min