Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Kren, frisch, geschält, in Scheiben
- 4 EL veganer Sauerrahm
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 500 g Wasser
- 80 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Chilipulver
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 120 g vegane Sahne (z.B. Sojasahne oder Cashewsahne)
- 20 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 TL Agavensirup
- 1 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Brennnessel-Gemüsesuppe mit Gewürz-Croûtons
1h
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min