Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 20 g de aceite de oliva
Relleno y raviolis
- 30 g de trufa negra fresca
- 20 g de queso parmesano rallado
- 250 g de requesón
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Cocción de pasta rellena y salsa
- 20 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 15 g de harina
- 50 g de agua
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 20 g de trufa negra fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2681 kJ / 640 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 61.6 g
- Tuk
- 34.9 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 213.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galets a la borgoñona
30 min
Yogur de leche de oveja TM6
Pas d’évaluation
Vieiras con dos salsas
45 min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min
Pappardelle con bogavante
1h
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1 Std. 15 Min
Pappardelle con langostinos
30 min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo
50min
Scones de nata
25min
Alitas de pollo picantes con miel
1h 10min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min