Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 378 g
- Tuk
- 294 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon meringue pie
3j
Lemon curd
20min
Crema inglese
15min
Bicchierini di cassata
30min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3j 30 menit
Bavarese al mandarino
4h 45min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3j
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Sacher Torte
2h 30min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3j 30 menit
Crema chantilly
35min