Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 378 g
- Tuk
- 294 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon curd
20min
Pasta Choux
2 godz.
Gelato al Parmigiano reggiano
10 godz. 40 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Lemon meringue pie
3h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Profiteroles
2 godz.
Crema al caramello salato
1h 10min