Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 378 g
- Tuk
- 294 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon curd
20min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Salsa al caramello
35min
Dacquoise ai lamponi
3h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Lemon meringue pie
3h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min