
Zařízení & příslušenství
Studený rajčatový krém s bazalkou
Příprava 5min
Celkový 5min
20 sklenic
Suroviny
-
zralých rajčat napůl1000 gramů
-
stroužky česneku1 - 2
-
ledových kostek6
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře3 špetky
-
citrónové šťávy20 gramů
-
lístků bazalky na ozdobu24 - 26
-
extra panenského olivového oleje70 gramů
Nutriční hodnoty na 1 sklenic
Kalorie
51 kcal /
212 kJ
Protein
3.7 g
Tuk
3.6 g
Sacharidy
3.7 g
Vláknina
1.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Tapas
11 recept
Česká republika
Česká republika