
Zařízení & příslušenství
Studený rajčatový krém s bazalkou
Příprava 5min.
Celkový 5min.
20 sklenic
Suroviny
-
1000 gramů zralých rajčat napůl
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 ledových kostek
-
1 čajová lžička soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
20 gramů citrónové šťávy
-
24 - 26 lístků bazalky na ozdobu
-
70 gramů extra panenského olivového oleje
Nutriční hodnoty na 1 sklenic
Kalorie
51 kcal /
212 kJ
Protein
3.7 g
Tuk
3.6 g
Sacharidy
3.7 g
Vláknina
1.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Tapas
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Křenová polévka s bramborami
30min
Houbový kečup
Žádné hodnocení
Soljanka z DDR
1hod. 30min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Římské gratinované artyčoky
45min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min
Smažené kosmatice - květy černého bezu
30min