Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů zralých rajčat, napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 ledových kostek
- 1 čajová lžička soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- 20 gramů citrónové šťávy
- 24 - 26 lístků bazalky, na ozdobu
- 70 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 sklenic
- Kalorie
- 212 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborovo-jahodový nektar
Žádné hodnocení
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15 min
Salát Panzanella s mušlemi
Žádné hodnocení
Sezamové pesto
10 Min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 Min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 min
Bylinkový olej
2 Std. 5 Min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min