Zařízení & příslušenství
Studený rajčatový krém s bazalkou
Příprava 5min.
Celkový 5min.
20 sklenic
Suroviny
-
1000 gramů zralých rajčat napůl
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 ledových kostek
-
1 čajová lžička soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
20 gramů citrónové šťávy
-
24 - 26 lístků bazalky na ozdobu
-
70 gramů extra panenského olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sklenic
Protein
3.7 g
Kalorie
212 kJ /
51 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tapas
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatový džus
5min.
Avokádovo-bazalkový dip
20min.
Dip z jablečného pyré a křenu
Žádné hodnocení
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min.
Chačapuri
1hod. 15min.
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min.
Ratatouille
40min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Pikantní lilkové chutney
35min.