
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 15 g roasted, unsalted cashew nuts
- 1 sprig fresh parsley leaves only
- 50 g vegan cheese, grated (see tip)
- 35 g rolled oats
Steamed Vegetables
- 500 g water
- 350 g cauliflower florets
- 350 g broccoli florets
- 1 pinch fine sea salt
Béchamel
- 50 g extra virgin olive oil
- 70 g plain flour
- 500 g soya milk
- 100 g vegan cheese, grated
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 341 kcal / 1426 kJ
- Protein
- 17.42 g
- Tuk
- 22.19 g
- Sacharidy
- 17.95 g
- Vláknina
- 4.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegan moussaka
1hod. 50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Potato Curry
12hod. 50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1hod. 15min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min