Zařízení & příslušenství
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Crumble
-
roasted, unsalted cashew nuts15 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
vegan cheese, grated (see tip)50 g
-
rolled oats35 g
Steamed Vegetables
-
water500 g
-
cauliflower florets350 g
-
broccoli florets350 g
-
fine sea salt1 pinch
Béchamel
-
extra virgin olive oil50 g
-
plain flour70 g
-
soya milk500 g
-
vegan cheese, grated100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
17.42 g
Kalorie
1426 kJ /
341 kcal
Tuk
22.19 g
Vláknina
4.36 g
Sacharidy
17.95 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegan
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Root Vegetable Gratin
1hod.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1hod. 30min.
Portuguese Leeks
45min.
Vegetable Stroganoff
30min.
Chickpea Pancakes
20min.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.