Zařízení & příslušenství
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil10 g
-
passata1000 g
-
fresh basil leaves torn in pieces20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cavolo nero150 g
-
fresh wild mushrooms400 g
Rocket Walnut Pesto
-
olive oil150 g
-
rocket leaves150 g
-
walnuts55 g
-
lemon juice15 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried chilli flakes1 pinch
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk500 g
-
plain flour50 g
-
vegan margarine50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)9
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
594.3 mg
Protein
10.7 g
Kalorie
2069.1 kJ /
494.5 kcal
Tuk
30.8 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
47.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut Dhal
20min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Vegetarian Chilli
35min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12hod. 45min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.