
Zařízení & příslušenství
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Příprava 30min
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil10 g
-
passata1000 g
-
fresh basil leaves torn in pieces20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cavolo nero150 g
-
fresh wild mushrooms400 g
Rocket Walnut Pesto
-
olive oil150 g
-
rocket leaves150 g
-
walnuts55 g
-
lemon juice15 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried chilli flakes1 pinch
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk500 g
-
plain flour50 g
-
vegan margarine50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)9
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
494.5 kcal /
2069.1 kJ
Protein
10.7 g
Tuk
30.8 g
Sacharidy
47.9 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sodík
594.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Free From
76 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko