Zařízení & příslušenství
時蔬芙蓉蛋
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
紅蘿蔔 去皮、切塊120 克
-
油15 克
-
高湯200 克
-
蛋 稍微打散6 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
味醂2 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水500 克
-
新鮮杏鮑菇 切薄片50 克
-
豌豆50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.2 g
Kalorie
701 kJ /
167 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan