時蔬芙蓉蛋

時蔬芙蓉蛋

5.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 紅蘿蔔 去皮、切塊
    120 克
  • 15 克
  • 高湯
    200 克
  • 稍微打散
    6 顆
  • ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 新鮮杏鮑菇 切薄片
    50 克
  • 豌豆
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.2 g
Kalorie 701 kJ / 167 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...