
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 紅蘿蔔 去皮、切塊
- 15 克 油
- 200 克 高湯
- 6 顆 蛋 稍微打散
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 大匙 味醂
- 1 茶匙 醬油
- 500 克 水
- 50 克 杏鮑菇 切薄片
- 50 克 豌豆
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 167 kcal / 701 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.5 g