Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di finocchi a fette sottili (2-3 mm)
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 150 g di carote, pelate e a bastoncini (3-4 cm, spessore 5 mm)
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1-2 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere (volitelně)
- 1 scalogno a fette sottili (volitelně)
- 1 - 2 rametti erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana), lavato e asciugato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 Min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min