Zařízení & příslušenství
Tempeh bolognaise
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
4210.7 mg
Protein
60.4 g
Kalorie
4782 kJ /
1138.6 kcal
Tuk
76.6 g
Vláknina
28.4 g
Nasycený tuk
18.8 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Hearty lentil chilli
50min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Vegetarian chilli
35min.
Sweet potato lasagne
1hod. 20min.
Sweet and sour tempeh
50min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Rendang curry
30min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Tofu scramble
25min.
Chilli con tempeh
20min.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min.
Lentil bolognese
30min.