
Zařízení & příslušenství
Tempeh bolognaise
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
1138.6 kcal /
4782 kJ
Protein
60.4 g
Tuk
76.6 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
28.4 g
Nasycený tuk
18.8 g
Sodík
4210.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Cooking
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland