Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g tempeh, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ zucchini, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g red wine
- 50 g Parmesan cheese, shaved, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 4782 kJ / 1138.6 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 76.6 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 28.4 g
- Sodík
- 4210.7 mg
Alternativní recepty
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Vegan gravy
40min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Lentil bolognese
30 Min
Chilli con tempeh
20min
Tofu scramble
25min
Potato and green pea curry
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min