Zařízení & příslušenství
Tempeh bolognaise
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
4210.7 mg
Protein
60.4 g
Kalorie
4782 kJ /
1138.6 kcal
Tuk
76.6 g
Vláknina
28.4 g
Nasycený tuk
18.8 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan parmesan shards
3hod. 55min.
Sweet potato lasagne
1hod. 20min.
Sweet and sour tempeh
50min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Vegetarian chilli
1hod. 5min.
Chilli con tempeh
20min.
Tofu scramble
25min.
Hearty lentil chilli
50min.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min.
Lentil bolognese
30min.
Soba noodle and tofu salad
35min.
Butternut mac and cheese
45min.