Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g tempeh, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ zucchini, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g red wine
- 50 g Parmesan cheese, shaved, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 4782 kJ / 1138.6 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 76.6 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 28.4 g
- Sodík
- 4210.7 mg
Alternativní recepty
Potato and green pea curry
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet and sour tempeh
50min
Lentil bolognese
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mushroom bolognaise
45 min
Chilli con tempeh
20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min