Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, di piccole dimensioni
- 500 g di cozze fresche pulite
- 500 g di vongole veraci pulite
- 500 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 200 g di totani puliti e a listarelle
- 200 g di moscardini puliti
- 320 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2150 kJ / 514 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40 min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Penne al sugo di calamari
40 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 godz. 20 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Pasta risottata alle vongole
1h