Hendllaibchen mit Minzjoghurt

Hendllaibchen mit Minzjoghurt

4.2 31 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 45min.
25 Stück

Suroviny

Minzjoghurt
  • Knoblauchzehe klein
    1
  • Naturjoghurt
    200 g
  • Magertopfen
    80 g
  • Zitronensaft
    2 Spritzer
  • Minze, getrocknet, gehackt nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ¼ TL
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
Hendllaibchen
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ TL
  • Walnusshälften
    40 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    4 Stängel
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Hendlbrustfilets, ohne Haut in Würfeln (2 cm)
    500 g
  • Haferflocken fein
    80 g
  • Ei klein
    1
  • Estragonsenf
    1 EL
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    1 ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Rapsöl zum Braten

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 7 g
Kalorie 282 kJ / 67 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...