Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Minzjoghurt
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 200 g Naturjoghurt
- 80 g Magertopfen
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 1 - 1 ½ TL Minze, getrocknet, gehackt, nach Geschmack
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Hendllaibchen
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 40 g Walnusshälften
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 80 g Haferflocken, fein
- 1 Ei, klein
- 1 EL Estragonsenf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Rapsöl, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Mexikanische Eier
30 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Kukuruz-Pancakes mit Speck und Schwammerln
1h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Tex-Mex-Salat
40 Min
Bolitos in Tomatensauce
1h
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 Min
Shrimp Creole
40 Min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 Min
Hühnerbruststreifen in Erdnusssauce
45min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45min