Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2 godz. 20 min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1 Std. 40 Min
Sauce Soubise
30 min
Polentasticks
1j 20 menit
Erbsen-Minz-Stampf
30 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min