Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karfiol mit Butterbröseln
40 min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 min
Lauch-Fleischbällchen
1h 10min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40 min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Zwiebelschmelze
40 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Varoma-gedämpfter Fenchel mit Kernölmayonnaise
40 min
Soffritto-Erdäpfel
45min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min