Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karfiolkuchen
1u. 40min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35 min
Nussfisch
30 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45 min
Karfiol mit Butterbröseln
40 min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Frittatenrouladen
40 min