
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frischer Koriander
- 120 g Karotten in Stücken
- 20 g Reisessig
- 1 ¼ TL Salz
- 1000 g Weißkraut (1 ganzer Kopf)
- 700 g Süßkartoffeln
- 20 g frischer Ingwer geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 ½ Frühlingszwiebeln
- 1 rote Paprikaschote in Stücken
- 300 g Faschiertes (vom Rind)
- 40 g Sojasauce
- 10 g Honig
- 50 g Reisglasnudeln
- 180 g Wasser
- 150 g Kokosmilch
- 10 g Erdnussöl
- ½ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ Limette Saft ausgepresst
- 2 EL schwarze Sesamsamen zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 453 kcal / 1898 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 11.1 g
Alternativní recepty
Mangold in Cidre mit Pute
1hod.
Grünspargel-Laksa
30min
Henderl in Rhabarber-Tomaten- Sauce mit Hirsenocken und Minzjoghurt
1hod. 40min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1hod. 30min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4hod. 30min
Pute mit Mangold und Pilzen
45min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1hod. 45min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1hod. 30min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1hod. 10min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3hod.
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1hod. 30min