Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frischer Koriander
- 120 g Karotten, in Stücken
- 20 g Reisessig
- 1 ¼ TL Salz
- 1000 g Weißkraut (1 ganzer Kopf)
- 700 g Süßkartoffeln
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 ½ Frühlingszwiebeln
- 1 rote Paprikaschote, in Stücken
- 300 g Faschiertes (vom Rind)
- 40 g Sojasauce
- 10 g Honig
- 50 g Reisglasnudeln
- 180 g Wasser
- 150 g Kokosmilch
- 10 g Erdnussöl
- ½ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ Limette, Saft ausgepresst
- 2 EL schwarze Sesamsamen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1898 kJ / 453 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 11.1 g
Alternativní recepty
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Grünspargel-Laksa
30min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50 Min
Lachsforellen-Schiffchen mit Sternfrucht und Kokosreis
40min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1h 30min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1 godz. 10 min
Velouté von Topinambur
30min
Rehragout
1 Std. 15 Min