Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
nebo 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1801 mg
Alternativní recepty
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Garnelencocktail
30 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1 Std.
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
Schwarze Linguine
45 Min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 Std.
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.