Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
TM6 TM5

Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme

4.7 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g Wasser
  • 3 TL Salz
  • 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
  • 250 g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
    nebo 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten
  • 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
  • 2 EL Sonnenblumenöl
  • 150 g Schlagobers
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
  • ¼ Bund Dille, frisch

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1418 kJ / 339 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
15 g
Tuk
25 g
Nasycený tuk
10 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
1801 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty