Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
nebo 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1801 mg
Alternativní recepty
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Thunfischpâté
4h 20min
Rindfleisch-Tatar
30min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15 min.