
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
nebo 250 g frische Lachsfilets ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 339 kcal / 1418 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 1801 mg
Alternativní recepty
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1hod.
Mohnsoufflés
1hod.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1hod.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5hod. 30min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1hod.