Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere + q.b.
- ¼ di cucchiaino di paprica + q.b.
-
500
g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
nebo 500 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati - 500 g di brodo vegetale
- 2 cucchiaini di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 2 cipollotti, a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata di piselli
20min