Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di carote, pelate e affettate a nastro
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 800 g di filetto di coda di rospo a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di zucchine affettate a nastro
- 15 g di capperi sott'aceto ben scolati
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Orata al sale
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Seppie con i piselli
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Branzino al sale aromatico
55min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min