Marocké jehněčí s kuskusem
TM31 TM5 TM6

Marocké jehněčí s kuskusem

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Tomatová omáčka

  • 120 gramů žluté cibule, na čtvrtky
  • 50 gramů pórku, pouze bílá část, na kousky (2-3 cm)
  • 50 gramů olivového oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 1 čajová lžička mořské soli
  • ¼ čajová lžička mletého černého pepře
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 2 - 3 rovné čajové lžičky pasty harissa
  • 400 gramů vody
  • 200 gramů bílé cizrny, vařené
    nebo 400 gramů bílé cizrny, konzervované
  • 100 gramů tuřínu, na kostičky (1 cm)

Jehněčí a kuskus

  • 600 gramů jehněčího masa, na kostičky
  • 300 gramů kuskusu
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 špetka mořské soli
  • 600 gramů vody, vařící
  • 150 gramů rozinek (sultánek)
  • 200 gramů mrkve, na plátky (2 mm)
  • 200 gramů cukety, na plátky(2 mm)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2324 kJ / 556 kcal
Protein
29.9 g
Sacharidy
56.6 g
Tuk
23.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty