Marocké jehněčí s kuskusem

Marocké jehněčí s kuskusem

Žádné hodnocení
Příprava 35min
Celkový 50min
6 porcí

Suroviny

Tomatová omáčka
  • žluté cibule na čtvrtky
    120 gramů
  • pórku pouze bílá část, na kousky (2-3 cm)
    50 gramů
  • olivového oleje
    40 gramů
  • stroužky česneku
    4
  • sekaných rajčat, sterilovaných
    400 gramů
  • mořské soli
    1 čajovou lžičku
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • bobkový list, sušený
    1
  • čerstvého tymiánu
    1 snítku
  • pasty harissa
    2 - 3 rovné čajové lžičky
  • vody
    400 gramů
  • bílé cizrny, vařené
    200 gramů
    400 gramů bílé cizrny, konzervované
  • tuřínu na kostičky (1 cm)
    100 gramů
Jehněčí a kuskus
  • vody
    400 gramů
  • bílé cizrny, vařené
    200 gramů
    400 gramů bílé cizrny, konzervované
  • tuřínu na kostičky (1 cm)
    100 gramů
  • jehněčího masa na kostičky
    600 gramů
  • olivového oleje
    10 gramů
  • kuskusu
    300 gramů
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • mořské soli
    1 špetku
  • vody vařící
    600 gramů
  • rozinek (sultánek)
    150 gramů
  • mrkve na plátky (2 mm)
    200 gramů
  • cukety na plátky(2 mm)
    200 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 556 kcal / 2324 kJ
Protein 29.9 g
Tuk 23.3 g
Sacharidy 56.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...