
Zařízení & příslušenství
Marocké jehněčí s kuskusem
Příprava 35min
Celkový 50min
6 porcí
Suroviny
Tomatová omáčka
-
žluté cibule na čtvrtky120 gramů
-
pórku pouze bílá část, na kousky (2-3 cm)50 gramů
-
olivového oleje40 gramů
-
stroužky česneku4
-
sekaných rajčat, sterilovaných400 gramů
-
mořské soli1 čajovou lžičku
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
bobkový list, sušený1
-
čerstvého tymiánu1 snítku
-
pasty harissa2 - 3 rovné čajové lžičky
-
vody400 gramů
-
bílé cizrny, vařené200 gramů
-
tuřínu na kostičky (1 cm)100 gramů
Jehněčí a kuskus
-
vody400 gramů
-
bílé cizrny, vařené200 gramů
-
tuřínu na kostičky (1 cm)100 gramů
-
jehněčího masa na kostičky600 gramů
-
olivového oleje10 gramů
-
kuskusu300 gramů
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
mořské soli1 špetku
-
vody vařící600 gramů
-
rozinek (sultánek)150 gramů
-
mrkve na plátky (2 mm)200 gramů
-
cukety na plátky(2 mm)200 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
556 kcal /
2324 kJ
Protein
29.9 g
Tuk
23.3 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Má to úroveň!
11 recept
Česká republika
Česká republika