Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 700 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- 1000 g Spargel, weiß, geschält, holzige Enden abgeschnitten
Hollandaise und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2000 g Wasser zum Pochieren
- 2 Eigelb
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 5 EL Essig
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2993 kJ / 716 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 7.4 g
Alternativní recepty
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1hod. 30min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min
Lila Erdäpfelmousseline
35 min
Black-Tiger-Salat
1hod. 30min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1小时 35 分钟
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50 Min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 Min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 Std. 30 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35 min