Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 700 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- 1000 g Spargel, weiß, geschält, holzige Enden abgeschnitten
Hollandaise und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2000 g Wasser zum Pochieren
- 2 Eigelb
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 5 EL Essig
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2993 kJ / 716 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 7.4 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Vollkorn-Sandwiches mit Sellerie-Flusskrebs-Salat
35min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Pulpo
2 Std.
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Lachsforellen-Schiffchen mit Sternfrucht und Kokosreis
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min