
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g wortelen in stukken
- 400 g water
- 2 tl zout
- 300 g aardappelen in hapklare stukken (1-1.5 cm)
- 300 g verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)
- 150 g diepgevroren doperwtjes
- 350 g ontvelde kippenborst in blokjes (1-1.5 cm)
- ½ tl peper
- 250 g ijsbergsla bladeren gescheiden
- 150 g room
- 20 g citroensap, vers geperst (1 citroen)
- 10 - 15 g verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)
- 100 g verse sojascheuten (volitelně)
- zout plus extra naar smaak
- peper plus extra naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 192 kcal / 801 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1hod. 10min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Amandel Spritz-koekjes
1hod.
Zwarte woud kerstbuche
1hod. 30min
Bloemkool-spinazie lasagne
1hod. 45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1hod.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Salade met kip en spelt
1hod. 15min
Huzarensalade
25min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min