Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g wortelen, in stukken
- 400 g water
- 2 tl zout
- 300 g aardappelen, in hapklare stukken (1-1.5 cm)
- 300 g verse sperziebonen, in stukken (2-3 cm)
- 150 g diepgevroren doperwtjes
- 350 g ontvelde kippenborst, in blokjes (1-1.5 cm)
- ½ tl peper
- 250 g ijsbergsla, bladeren gescheiden
- 150 g room
- 20 g citroensap, vers geperst (1 citroen)
- 10 - 15 g verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)
- 100 g verse sojascheuten (volitelně)
- zout, plus extra naar smaak
- peper, plus extra naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Zomerse pastasalade
30 min
Waterzooi van kip
1h
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Chili con carne
40min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in perziksaus
40min
Viscurry
35 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h