Zařízení & příslušenství
Chickpea sundal
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
dried chickpeas300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
salt1 tsp
-
oil2 tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
red onion½
-
dried bird's eye chillies2 - 4
-
fennel seeds1 tsp
-
shredded coconut1 tbsp
-
fresh curry leaves12
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
382.6 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
601.7 kJ /
143.2 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sri Lankan Feast
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min.
Nasi impit (compressed rice cakes)
6hod. 40min.
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min.
Spiced cauliflower pilau
20min.
Sambhar
1hod. 30min.
Rajma (kidney bean curry)
45min.
Rogani kumbh
45min.
Avial (vegetables in yoghurt)
30min.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1hod.
Eggplant with burghul
55min.
Lentil curry (dahl)
30min.
Potato karakari
50min.