Zařízení & příslušenství
Chickpea sundal
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
dried chickpeas300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
salt1 tsp
-
oil2 tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
red onion½
-
dried bird's eye chillies2 - 4
-
fennel seeds1 tsp
-
shredded coconut1 tbsp
-
fresh curry leaves12
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
382.6 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
601.7 kJ /
143.2 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sri Lankan Feast
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rava idli
2 Std. 40 Min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Gobi masala
30 Min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 Min
Tarka dal
30 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Peanut chutney
10 Min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Potato karakari
50 Min