Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 703.1 mg
Alternativní recepty
Salt cod gratin
50min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Fish soup
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Green mango shake
5 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Cream of mushroom soup
20min