Seafood en papillote with saffron potatoes

Seafood en papillote with saffron potatoes

3.6 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • water
    500 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)
    300 g
  • saffron
    2 pinches
  • firm white fish fillets (see Tips)
    4
  • unsalted butter cut into pieces
    40 g
  • vermouth (see Tips)
    20 g
  • pouring (whipping) cream
    20 g
  • frozen peas to taste
    50 - 80 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)
    20

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 703.1 mg
Protein 36.7 g
Kalorie 1315.5 kJ / 313.2 kcal
Tuk 12.8 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...