Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 703.1 mg
Alternativní recepty
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Mango and labne slice
28 Std.
Seafood and corn chowder
40 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 phút
Grand Marnier® soufflé
1h
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Citrus seafood salad
1h
Penne with mussels
1h 5min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Steamed fish with green mash
50 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min