Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 703.1 mg
Alternativní recepty
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Layered lamb curry
1h
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min