Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cupola
- 130 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cubetto di lievito di birra fresco + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
Spezzatino e patate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di agnello (spezzatino senza ossa) a pezzi (2-3 cm)
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 100 g di vino bianco
- 500 g di patate, pelate ed a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi (o secco in polvere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30 min
Medaglioni di carne con patate
45 min
Scrigno di cappelletti
2h
Cozze allo zafferano
55 min
Brodetto all'abruzzese
1h 10 min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Agnello cacio e uova
1 Std.
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Cestino centrotavola
5h
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min