Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cupola
- 130 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cubetto di lievito di birra fresco + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
Spezzatino e patate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di agnello (spezzatino senza ossa) a pezzi (2-3 cm)
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 100 g di vino bianco
- 500 g di patate, pelate ed a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi (o secco in polvere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Colomba salata
3h 10min
Calamari alla marchigiana
35min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min