
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di filetto di maiale a pezzi
- 250 g di carne di coniglio in pezzi
- 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire
- 4 foglie di basilico fresche
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di farina
- 200 g di petto di faraona in pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 150 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 4 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 340 kcal / 1422 kJ
- Protein
- 33.4 g
- Tuk
- 13.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al vino
40min
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Stufato di agnello
2hod.
Stufato di vitello
1hod.
Spezzatino di reale alle olive
1hod. 20min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1hod. 10min
Coniglio in umido
1hod. 25min
Pollo alla romana
1hod. 10min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1hod.
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min
Ragù di carne mista
1hod. 30min