Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di filetto di maiale a pezzi
- 250 g di carne di coniglio in pezzi
- 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, + q.b. per guarnire
- 4 foglie di basilico fresche
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di farina
- 200 g di petto di faraona in pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 150 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 4 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min.
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 Min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min