Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru Eidam 30%, na kousky
- 500 gramů fenyklu, na kousky
- 15 gramů másla
- 20 gramů hrubé mouky
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, kuřecí, domácí
nebo 1 kostka kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce medu
- 1 čajová lžička octa, plus na dochucení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 423 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 9.25 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrášková polévka s mátou
30 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Hráškový krém s bazalkou
20 Min
Tabouleh s boby
50 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1h 5 min
Kaštanový koláč
50 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Cibulová polévka
1h 10 min