Kompatibilní verze
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di ricotta salata a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto a dadini (1-2 cm)
- 200 g di cuori di carciofo a spicchi
- 750 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo penne di ottima qualità
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min
Penne risottate funghi e speck
40 min