Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegetables
- 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g stale white bread, torn in pieces
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 3 garlic cloves
- 300 g carrots, cut in pieces
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
300
g pumpkin flesh, diced (3 cm)
nebo 300 g butternut squash, diced (3 cm) - 300 g onions, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
-
100
g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
nebo 100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
- 500 g whole milk
- 40 g butter, diced
- 40 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.