Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegetables
- 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g stale white bread, torn in pieces
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 3 garlic cloves
- 300 g carrots, cut in pieces
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
300
g pumpkin flesh, diced (3 cm)
nebo 300 g butternut squash, diced (3 cm) - 300 g onions, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
-
100
g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
nebo 100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
- 500 g whole milk
- 40 g butter, diced
- 40 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Gratin
1h