Zařízení & příslušenství
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Příprava 7min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
45 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 čajové lžičky balzamikového octa
-
300 gramů filetů z mořského ďasa bez kůže
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 stroužek česneku na plátky
-
40 gramů cibule na kousky
-
40 gramů zelené papriky na kousky
-
150 gramů rajčat bez slupky na velké kousky
-
½ čajové lžičky soli plus navíc na osolení ryby
-
1 špetka cukru
-
3 - 4 lístky bazalky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28.8 g
Kalorie
1525 kJ /
365 kcal
Tuk
24.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jsme dva!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40 min
Portugalská zelená vejce
50 min
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Chléb s chilli
4 godz. 30 min
Paštikové penízky
1 godz. 15 min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Směs divokého koření
10 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30 min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen