Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 čajové lžičky balzamikového octa
- 300 gramů filetů z mořského ďasa, bez kůže
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 stroužek česneku, na plátky
- 40 gramů cibule, na kousky
- 40 gramů zelené papriky, na kousky
- 150 gramů rajčat bez slupky, na velké kousky
- ½ čajové lžičky soli, plus navíc na osolení ryby
- 1 špetka cukru
- 3 - 4 lístky bazalky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1525 kJ / 365 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1 Std. 30 Min
Sýrové soufflé
35min
Zelné knedlíky
36 Min
Rýnský tmavý chléb
1 Std. 30 Min
Medovo – ořechový chléb
3h 50min
Sicilské purpetti fúze
1h
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Italský velikonoční chléb
3h 50min
Krém Karamel
3h
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min