Zařízení & příslušenství
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Příprava 7min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
45 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 čajové lžičky balzamikového octa
-
300 gramů filetů z mořského ďasa bez kůže
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 stroužek česneku na plátky
-
40 gramů cibule na kousky
-
40 gramů zelené papriky na kousky
-
150 gramů rajčat bez slupky na velké kousky
-
½ čajové lžičky soli plus navíc na osolení ryby
-
1 špetka cukru
-
3 - 4 lístky bazalky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28.8 g
Kalorie
1525 kJ /
365 kcal
Tuk
24.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jsme dva!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celé kuřátko na pomerančích
1hod. 25min.
Šťavnaté ovoce z papiloty
20min.
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min.
Tandoori
5min.
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Středomořský kuřecí koláč
50min.
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Žádné hodnocení
Kuře alla cacciatora
50min.
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1hod. 15min.
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.