Zařízení & příslušenství
Losos v křupavé parmazánové krustě se zeleninou a citrónovou omáčkou
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
Losos v křupavé parmazánové krustě se zeleninou
-
300 gramů brokolicových růžiček
-
200 gramů červené cibule na osminy a na jednotlivé vrstvy
-
200 gramů červených ředkviček napůl
-
5 špetek soli
-
20 gramů olivového oleje plus navíc 3 polévkové lžíce na zeleninu
-
6 plátků toustového chleba na kousky (cca 80 g)
-
40 gramů parmazánu na kousky (2 cm)
-
10 gramů čerstvého kopru
-
5 gramů čerstvé petržele
-
1 citrón pouze oloupaná kůra bez bílé části
-
50 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1200 gramů čerstvých filetů z lososa
-
4 polévkové lžíce hořčice
Citrónová omáčka
-
50 gramů cibule napůl
-
30 gramů másla pokojové teploty
-
50 gramů bílého vína
-
50 gramů citrónové šťávy
-
¼ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
120 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
100 gramů másla na kousky (1–2 cm), vychlazeného
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
49.7 g
Kalorie
3956.1 kJ /
945.5 kcal
Tuk
71.8 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
24.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špagety se smetanovou omáčkou (TM7)
35min.
Masové kuličky v tomatové omáčce
1hod. 10min.
Klasické hovězí burgery
1hod.
Burgery s kuřecím masem, kukuřičnou omáčkou a jalapeños
50min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min.
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3hod.
Butter Chicken
1hod.
Špagety alla carbonara
30min.
Opilá bábovka
1hod. 10min.
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1hod.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.