Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 gramů cibule, napůl
-
190
gramů lišek, sterilovaných, okapaných
nebo 190 gramů žampiónů, sterilovaných, okapaných - 40 gramů másla, plus extra pro vymazání
- 1000 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů strouhanky
- 2 vejce (1 rozdělené na bílek a žloutek)
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů crème fraîche nebo zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Mandlové pyré
Žádné hodnocení
Jahodové tiramisu
Žádné hodnocení
Zabaione
15 Min
Mojo Amarillo
Žádné hodnocení
Středomořské máslo
5 Std. 20 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Višňové cookies s kokosem
35min
Tiramisu
5 Std. 20 Min