Zařízení & příslušenství
Rybí rolky s houbovou náplní
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
130 gramů cibule napůl
-
190 gramů žampiónů, sterilovaných, okapaných190 gramů lišek, sterilovaných okapaných
-
40 gramů másla plus extra pro vymazání
-
1000 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
2 čajové lžičky soli
-
20 gramů strouhanky
-
2 vejce (1 rozdělené na bílek a žloutek)
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
250 gramů crème fraîche nebo zakysané smetany
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
50 g
Kalorie
2275 kJ /
543 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou
Žádné hodnocení
Zabaione
15min.
Tandoori
5min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Fatayer se sýrem a mátou
1hod. 5min.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1hod. 40min.
Sušenky Garibaldi
40min.
Parmazánová polévka s rýží
25min.
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min.
Kuře alla cacciatora
50min.
Čokoládové Digestives
1hod. 10min.