Zařízení & příslušenství
Mušle à la marinière
Příprava 5min
Celkový 25min
4 porce
Suroviny
-
oleje z vlašských ořechů20 gramů
-
pórku pouze bílé části, na kolečka (1 cm)170 - 200 gramů
-
suchého bílého vína250 gramů
-
vody200 gramů
-
sušený bobkový list1
-
čerstvého tymiánu jen lístky2 snítky
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře2 - 3 špetky
-
slávek800 - 1000 gramů
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
-
citrón na čtvrtky, na pokapání
-
bageta na plátky, k podávání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
317 kcal /
1326.4 kJ
Protein
27.6 g
Tuk
10.1 g
Sacharidy
16.8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sodík
948.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Naše kuchyně jsou okny do celého světa
29 recept
Česká republika
Česká republika