Zařízení & příslušenství
Mušle à la marinière
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje z vlašských ořechů
-
170 - 200 gramů pórku pouze bílé části, na kolečka (1 cm)
-
250 gramů suchého bílého vína
-
200 gramů vody
-
1 sušený bobkový list
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
½ čajové lžičky soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře
-
800 - 1000 gramů slávek
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
-
citrón na čtvrtky, na pokapání
-
bageta na plátky, k podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalorie
1326.4 kJ /
317 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Krevetové miniomelety
35min.
Mátová limonáda
5min.
Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem
50min.
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1hod. 30min.
Pirohy s masovou náplní
1hod.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Krevetové kari
25min.
Margarita
10min.
Mojito
5min.
Pošírovaná vejce v Pošírovači vajec TM6
Žádné hodnocení
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1hod.