Zařízení & příslušenství
Mušle à la marinière
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje z vlašských ořechů
-
170 - 200 gramů pórku pouze bílé části, na kolečka (1 cm)
-
250 gramů suchého bílého vína
-
200 gramů vody
-
1 sušený bobkový list
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
½ čajové lžičky soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře
-
800 - 1000 gramů slávek
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
-
citrón na čtvrtky, na pokapání
-
bageta na plátky, k podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalorie
1326.4 kJ /
317 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Marináda na mořské plody
5min.
Máslové prkénko s citrónem
10min.
Chléb s kuřecí kari náplní
2hod. 45min.
Gin tonik nanuky s okurkou
5hod. 10min.
Koprový olej
8min.
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Žádné hodnocení
Houbové knedlíky s křenovou omáčkou (veganské)
Žádné hodnocení
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1hod. 35min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
High protein smoothie z banánů a datlí
5min.
Vaječný likér z domácího salka (pro TM7)
45min.