Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů směsi hub, sušených (např. hříbků)
- 500 gramů vody
Těsto
- 120 gramů plnotučného mléka
- 30 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 300 gramů hladké mouky
- 1 žloutek
- 80 gramů másla, nakrájeného na kousky
Nádivka
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 350 - 400 gramů kysaného zelí
- 50 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 bílek, rozšlehaný, na potření
- kmín, celý, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1 godz. 20 min
Zeleninová bábovka
1h 45 min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40min
Ras el hanout
5min
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45 min
Sýrové rolky á la Fornetti
45 Min
Kuličky z tresky a brambor
55 Min
Bramborové muffiny s parmazánem
1 godz. 10 min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 Min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1 Std. 5 Min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min