Zařízení & příslušenství
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
12 porcí
Suroviny
-
60 gramů směsi hub sušených (např. hříbků)
-
500 gramů vody
Těsto
-
120 gramů plnotučného mléka
-
30 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
300 gramů hladké mouky
-
1 žloutek
-
80 gramů másla nakrájeného na kousky
Nádivka
-
100 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
350 - 400 gramů kysaného zelí
-
50 gramů másla nakrájeného na kousky
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 bílek rozšlehaný, na potření
-
kmín, celý na ozdobení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.2 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tuk
11.9 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kysané zelí
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborový salát s červenou řepou
40min.
Nadýchaný pórkový koláč
2hod.
Dip z jablečného pyré a křenu
Žádné hodnocení
Louhovaná srdíčka
1hod.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1hod. 10min.
Saské tvarohové vdolečky
3hod.
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2hod.
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1hod. 40min.
Bramborová tortilla se sýrem a slaninou
50min.
Hluchec
2hod.