Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů směsi hub, sušených (např. hříbků)
- 500 gramů vody
Těsto
- 120 gramů plnotučného mléka
- 30 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 300 gramů hladké mouky
- 1 žloutek
- 80 gramů másla, nakrájeného na kousky
Nádivka
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 350 - 400 gramů kysaného zelí
- 50 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 bílek, rozšlehaný, na potření
- kmín, celý, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Turecké rohlíčky Poca
2 godz. 10 min
Houbový crème brûlée
24h 35min
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Pivní muffiny se sýrem
35min
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40min
Špaldové cantuccini
2 godz.
Bigos
1 godz. 30 min
Rolky z listového těsta se sýrem feta a ořechy
40min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Pečené bramborové příšerky
2 Std. 5 Min
Višňové cookies s kokosem
35min
Chačapuri
1 godz. 15 min