Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 Std. 30 Min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Čočková pěna
Žádné hodnocení
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min
Máslo s lískovými oříšky
1 Std. 30 Min
Salát s chřestem a jahodami
1 Std. 35 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 Std. 30 Min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 Min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 Std.