Zařízení & příslušenství
Kuličky s jehněčím masem a fetou
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
8 snítek čerstvé máty jen listy
-
300 gramů jehněčího masa na kousky
-
2 čajové lžičky oregana, sušeného
-
80 gramů feta sýru na kousky (1 cm)
-
1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
40.4 g
Kalorie
1391 kJ /
331 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kuličky
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené telecí stew
Žádné hodnocení
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min.
Mojo Amarillo
45min.
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1hod.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Rizoto trikolora
1hod. 25min.
Kašmírská rýže
30min.
Vitello tonato
2hod.
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min.
Kapr na modro
55min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min.