Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí míčky
35 Min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3 godz. 5 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Japonská majonéza (kewpie)
Žádné hodnocení
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
Thajská tomyum zoodle polévka
45min
Ryba po řecku
35 Min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1 Std. 5 Min
Tahini
25min