Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toskánské crostini
30min
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1h 50 min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 Std.
Lilková pomazánka
50 Min
Houbové burgery
2 godz. 5 min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 Min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Bob čorba
13sa 15 dk
Plněný lilek po orientálsku
1 godz. 20 min
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min