Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g queijo parmesão
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 400 g couve-flor, só os floretes
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- ½ c. chá de sal
- ½ malagueta
- 10 g manjericão, mais q.b. p/ envolver
- 10 g salsa
- 1 c. chá de aneto
- 1 c. chá de orégãos
- 2450 g água
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- 20 g manteiga
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 80 g vinho branco seco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 350 g massa tipo argolinhas
- 80 g couve kale
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2327.4 kJ / 556.3 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 61.3 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 536.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min
Salada de arroz e atum
1j
Arroz de verduras
1h 10 min
Tortilha de legumes no forno
20 min
Salada de arroz e atum com molho de iogurte
30 min
Salada primavera
30 min
Massa com brócolos e queijo
50 menit
Massa com pesto de brócolos
30 min
Empadão vegetariano
1 Std. 40 Min
Risoto com feijão e couves
40 min
Pudim de massa e legumes
1h 10 min
Massa gratinada com couve-de-bruxelas e bacon
50 menit