Herb-salted chicken and chickpea casserole

Herb-salted chicken and chickpea casserole

4.4 14 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Crumb
  • manchego cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • sourdough bread day old
    80 g
  • hazelnuts, without skin roasted
    60 g
Herb salt
  • fresh thyme leaves only
    10 sprigs
  • fresh oregano leaves only
    3 sprigs
  • flaked salt
    3 tsp
  • garlic clove
    1
Casserole
  • garlic clove
    1
  • olive oil plus 1 tbsp extra for frying
    30 g
  • bacon cut into pieces (1 cm)
    120 g
  • dried bay leaves
    2
  • red capsicum deseeded and cut into strips
    200 g
  • water
    300 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • sherry vinegar
    20 g
  • chicken thigh fillet
    6
  • canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh green beans trimmed
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 1766.5 mg
Protein 38 g
Kalorie 1810.5 kJ / 431 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 15.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...