Fennel, asparagus and camembert salad

Fennel, asparagus and camembert salad

4.0 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

Dressing
  • Dijon mustard
    20 g
  • lemon juice
    30 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Fennel and asparagus salad
  • Camembert cheese (whole)
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)
    2 bunches
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water
    500 g
  • fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
    2
  • rocket
    60 g
  • pitted black olives
    16
  • roasted pine nuts
    2 tbsp
  • micro herbs (optional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 890.5 mg
Protein 17.5 g
Kalorie 1838.3 kJ / 437.5 kcal
Tuk 36.9 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...