Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 890.5 mg
Alternativní recepty
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Eggplant rotolo
1h 40 min.
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Carrot, feta and mint salad
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Pork and chicken terrine
3h 20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min