Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 890.5 mg
Alternativní recepty
White fish and lemon risotto
30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Cauliflower mash
25min
Turmeric fish
30 min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min