Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 890.5 mg
Alternativní recepty
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Pear and burghul salad
40 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Risotto verde
45min