Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1178.9 mg
Alternativní recepty
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Mushroom quinotto
30min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min