Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1178.9 mg
Alternativní recepty
Filo spinach slice
55 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min