Zařízení & příslušenství
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 5min.
10 pieces
Suroviny
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 10 pieces
Sodík
2731.6 mg
Protein
56.9 g
Kalorie
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Tuk
77.6 g
Vláknina
10.7 g
Nasycený tuk
44.9 g
Sacharidy
165.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min.
Lentil and pumpkin pot pies
1hod. 25min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Pumpkin risotto with bacon
40min.
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min.
Ham and cheese quinoa muffins
1hod. 30min.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min.
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min.
Silverbeet and mushroom calzone
2hod.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min.