Zucchini, corn and ricotta pancakes

Zucchini, corn and ricotta pancakes

4.4 61 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 5min.
10 pieces

Suroviny

Ricotta
  • full cream milk
    1500 g
  • white vinegar
    40 g
  • sea salt
    ¼ tsp
Pancakes
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    310 g
  • spring onion/shallot white part only
    1
  • butter plus extra for frying
    40 g
  • self-raising flour
    170 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • buttermilk
    200 g
  • eggs
    2
  • fresh sweet corn kernels
    130 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 10 pieces

Sodík 2731.6 mg
Protein 56.9 g
Kalorie 6757.2 kJ / 1608.9 kcal
Tuk 77.6 g
Vláknina 10.7 g
Nasycený tuk 44.9 g
Sacharidy 165.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...