Kompatibilní verze
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 gramů cibule, napůl
Rajčatové čatní:
- 60 gramů cukru
- 50 gramů vinného octa, bílého
- 1 špetka soli
- 250 gramů cherry rajčat, rozpůlených
Placky a volská oka:
- 500 gramů vody
- 3 špetky soli
- 100 gramů pšenice bulgur
- 5 vajec
- 250 gramů špenátových listů, čerstvých
- 1 stroužek česneku
- 2 čajové lžičky mletého kmínu
- 85 gramů strouhanky
- ½ špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- olej, na smažení placiček
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 18.48 g
- Tuk
- 2.99 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Vegetariánský rýžový salát
40min
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min
Ježčí bulky
2hod. 30min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1 godz.
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50 min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Kašmírská rýže
30min
Zeleninové kari s rýží
1 godz.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Dal makhani
13h 20min