Kompatibilní verze
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 gramů cibule, napůl
Rajčatové čatní:
- 60 gramů cukru
- 50 gramů vinného octa, bílého
- 1 špetka soli
- 250 gramů cherry rajčat, rozpůlených
Placky a volská oka:
- 500 gramů vody
- 3 špetky soli
- 100 gramů pšenice bulgur
- 5 vajec
- 250 gramů špenátových listů, čerstvých
- 1 stroužek česneku
- 2 čajové lžičky mletého kmínu
- 85 gramů strouhanky
- ½ špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- olej, na smažení placiček
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 18.48 g
- Tuk
- 2.99 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Zelenobílé těstoviny
40 min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30 min
Pšeničná mouka
Žádné hodnocení
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1 godz.
Cuketovo-cizrnové placičky
8h 20min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Anglické kedgeree
45 min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1sa 35 dk
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min