
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 50 g Pancetta gewürfelt
-
500
g Erbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
nebo 500 g Erbsen, TK fein, aufgetaut - ½ TL Salz
- 1 EL Petersilie gehackt
- 1 gestr. TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 257 kcal / 1072 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grüne Bohnen anbraten
25min
Endiviensalat-Suppe
35min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1hod. 15min
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45min
Glasierte Möhren
45min
Butterkarotten
25min
Speck-Kartoffel-Salat
3hod.
Speck-Majoran-Frikadellen
35min
Kartoffelsalat für Eilige
45min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15min