Erbsen nach Florentiner Art

Erbsen nach Florentiner Art

4.4 46 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Pancetta gewürfelt
    50 g
  • Erbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
    500 g
    500 g Erbsen, TK, fein, aufgetaut
  • Salz
    ½ TL
  • Petersilie gehackt
    1 EL
  • Zucker
    1 gestr. TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 12 g
Kalorie 1072 kJ / 257 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...